Wij begeleiden je graag naar bewuste job- en loopbaan beslissingen

Over ons

GROW*lb start in 2013 op.  We zijn overtuigd dat mensen bewuster job en loopbaan beslissingen nemen door patronen te ontwaren binnen hun competenties, zelfkennis, drijfveren en waarden. 

GROW*lb werkt samen met 2 loopbaancoaches , samen hebben we meer dan 80 jaar werkervaring in het bedrijfswereld en dit in binnen-en buitenland. We zijn allemaal gecertificeerd. We omarmen verandering, zetten graag mensen in beweging,  zijn overtuigd dat mensen best zelf hun loopbaan in handen nemen en houden van de ondersteuning in de persoonlijk groei van onze klant.

Senior Loopbaan-
Outplacementcoach
en Coaching Leiderschap

Luc Bollies              

Mijn jarenlange werkervaring in binnen en buitenland binnen Marketing en HR helpt om klanten te begeleiden naar bewuste loopbaankeuzes en- beslissingen. Mijn rol is niet om te adviseren maar om jouw inzichten te verruimen.Ik begeleid je graag om jouw potentieel ten volle in te zetten in een job die in lijn is met je persoonlijkheid, competenties, drijfveren en waarden.

‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik’ en ‘Wat motiveert me?’ zijn de vragen die als een rode draad door onze gesprekken lopen.”

Heb je loopbaanvragen rond hoge werkdruk, burn-out, betere balans vinden tussen werk-privé, motivatie, een job vinden die echt bij jou past, op zoek naar een andere job maar niet goed weten welke, meer voldoening in je job willen, rond leiderschap dan vind je in mij een gesprekspartner.

“Klanten vinden mijn aanpak resultaatgericht. Altijd een snelle opstart.

Ik coach in Kortrijk, Brugge, Waregem, Wevelgem, Roeselare, Tielt, Ieper, Deinze, Gent.

Senior Loopbaan coach

Senior Outplacement coach

Thomas Malfait

“Ik heb meer dan twintig jaar managementervaring, zowel in binnen- als buitenland. In mijn carrière werkte ik met hoog- en laaggeschoolden en  binnen diverse sectoren.”

“Mijn aanpak is heel hands-on en ik geef mijn coachees vertrouwen en zelfstandigheid, wat mijn coachings prikkelend en uitdagend maken.”

“Ik merk dat klanten mijn open communicatie en enthousiaste aanpak erg waarderen.”

Contacteer Thomas

 

Coacht u naar bewuste loopbaanbeslissingen

Senior Loopbaan Coach
Senior Management Coach
Senior Business Coach

Sylvie Floryn

Mensen inspireren om zelf tot oplossingen te komen is mijn drijfveer.  Daarbij vertrek ik van de vraag: Wat gaat goed en waarom is dat?  Vanuit je eigen krachtbronnen kan je heel wat bereiken.                                                                                             In de bedrijfswereld heb ik ervaren dat verandering de enige constante is.  Mijn motto in onzekerheid is: wat je overkomt kan je niet beïnvloeden, wel hoe je ermee omgaat.  Zo ondersteunde ik diverse teams om uit hun comfortzone te gaan, een sprong te laten wagen en ze te laten ontdekken dat ze vleugels hebben.  Mijn dertig jaar ervaring als business leider en marketeer in het binnen-en buiteland zet ik graag in om klanten te begeleiden in het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en gedragingen. Je kan me vinden in Knokke, Brugge, Gent.

Contacteer Sylvie

GROW*lb
Schaapsdreef 9
8500 Kortrijk
0488 57 01 26
luc@grow-lb.be

 

Certo certificaat door Federgon uitgereikt