Wij begeleiden je graag naar bewuste job- en loopbaan beslissingen

Over ons

GROW*lb start in 2013 op.  We zijn overtuigd dat mensen bewuster job en loopbaan beslissingen nemen door patronen te ontwaren binnen hun competentes, zelfkennis, drijfveren en waarden. 

De loopbaancoaches bij GROW*lb hebben meer dan 100 jaar werkervaring in het bedrijfswereld en dit in binnen-en buitenland. Ze zijn allemaal gecertificeerd. Ze omarmen verandering, zetten graag mensen in beweging,  zijn overtuigd dat mensen best zelf hun loopbaan in handen nemen en houden van de ondersteuning in de persoonlijk groei van hun klant.

Senior Loopbaan-
Outplacementcoach
en Senior coach leidinggevenden

Luc Bollies

“Na een lange nationale en internationale marketing en HR. loopbaan startte ik met GROW*lb in 2013. Ik coach om jouw inzichten te verruimen op die domeinen die belangrijk zijn in een job, bij zoektocht naar een nieuwe baan of wanneer je andere mensen aanstuurt.

Ik begeleid je graag om jouw potentieel ten volle in te zetten in een job die in lijn is met je persoonlijkheid, competenties, drijfveren en waarden.” 

‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik’ en ‘Wat motiveert me?’ zijn de vragen die als een rode draad door onze gesprekken lopen.”

Mensen die perfectionistisch ingesteld zijn, die signalen van burn-out vertonen, zich willen her-integreren na een burn-out, die hooggevoelig zijn, die zich willen heroriënteren op de arbeidsmarkt, die interne problemen op het werk willen aanpakken, balans werk-privé terug in evenwicht willen, zichzelf beter willen kennen, vinden in mij een gesprekspartner.

“Daarnaast begeleid ik je ook graag om de zaken aan te pakken die je hinderen om optimaal te functioneren als leidinggevende bij het aansturen van teams”

“Klanten vinden mijn aanpak resultaatgericht. Ik zorg ervoor dat je bij GROW*lb snel kan opstarten en dat je buiten stapt met een concreet plan.”

Senior Loopbaan coach

Senior Outplacement coach

Thomas Malfait

“Ik heb meer dan twintig jaar managementervaring, zowel in binnen- als buitenland. In mijn carrière werkte ik met hoog- en laaggeschoolden en  binnen diverse sectoren.”

“Mijn aanpak is heel hands-on en ik geef mijn coachees vertrouwen en zelfstandigheid, wat mijn coachings prikkelend en uitdagend maken.”

“Ik merk dat klanten mijn open communicatie en enthousiaste aanpak erg waarderen.”

Je kan Thomas contacteren via zijn website of via 0479 87 86 47

 

Coacht u naar bewuste loopbaanbeslissingen

Senior Loopbaan Coach
Senior Outplacement Coach
Senior Coach

Wim Agsteribbe

Ik help jou groeien in zelfvertrouwen en veerkracht, keuzes maken, jouw idealen en dromen in je werk en in je leven verwezenlijken, en gelukkig zijn.

In mijn lange loopbaan als manager, teamleider en ondernemer, heb ik honderden medewerkers geleid en gecoacht. Door naar hen te luisteren, hun talenten te ontdekken, bij te laten leren, hen in beweging te krijgen door vertrouwen, uitdagingen en hen verantwoordelijkheden te geven. Samen hebben we met passie en veel goesting gewerkt aan het behalen van persoonlijke en bedrijfsdoelen.

Ik geloof dat iedereen talenten heeft, vaardigheden kan ontwikkelen, en dromen kan realiseren.

Ik hou ervan om mensen van binnenuit in beweging te laten komen, zodat ze goesting hebben in leven en werken.Zelf ben ik positief ingesteld, ambitieus, creatief, ondernemend, actie- en resultaatgericht, assertief, open, empathisch, praktisch, gedreven, ik hou van verandering en verbetering, en van samenwerking. Contacteer me voor een gratis kennismakingsgesprek.                                                                                                                                                           Ik Ik coach in de regio groot Gent.

 https://betterlifecoach.be, wim@betterlifecoach.be, https://www.facebook.com/Betterlifecoachgent of tel.0474 760 399

Coacht u naar bewuste loopbaanbeslissingen

Senior Loopbaan Coach

Senior Outplacement Coach

Senior Coach

Valerie Theys

Mensen begeleiden en ondersteunen in hun ontwikkelingstraject is mijn passie; elk persoon is uniek!

Door te werken in verschillende bedrijven, zowel in de overheidssector als de privésector, heb ik een twintigjarige professionele ervaring uitgebouwd in Human Resources Management en recruitment. Als gecertificeerd Coach ben ik actief binnen de domeinen loopbaanbegeleiding, outplacement, talentontwikkeling en zelfvertrouwen.

En jij? Wie ben je? wat is jouw volgende stap?  Hoe buig je valkuilen om in opportuniteiten? Wat wil je graag bereiken of realiseren? Voor een eerste gratis kennismakingsgesprek kan je mij bereiken op het nr 0494 12 15 92 of via e-mail upsidedowncoaching@outlook.com

Coaching sessies kunnen doorgaan op volgende locaties: Brussel centrum of  Zellik of Eigenbrakel.

 

 

 

Coacht u naar bewuste loopbaanbeslissingen

Senior Loopbaan Coach
Senior Management Coach
Senior Business Coach

Sylvie Floryn

Mensen inspireren om zelf tot oplossingen te komen is mijn drijfveer.  Daarbij vertrek ik van de vraag: Wat gaat goed en waarom is dat?  Vanuit je eigen krachtbronnen kan je heel wat bereiken.                                                                                             In de bedrijfswereld heb ik ervaren dat verandering de enige constante is.  Mijn motto in onzekerheid is: wat je overkomt kan je niet beïnvloeden, wel hoe je ermee omgaat.  Zo ondersteunde ik diverse teams om uit hun comfortzone te gaan, een sprong te laten wagen en ze te laten ontdekken dat ze vleugels hebben.  Mijn dertig jaar ervaring als business leider en marketeer in het binnen-en buiteland zet ik graag in om klanten te begeleiden in het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en gedragingen. Je kan me contacteren via mijn website www.jumpandgrow.be of 0498 51 51 92. Je kan me vinden in Knokke,  Roeselare, Gent, Deinze en Erembodegem.

GROW*lb
Schaapsdreef 9
8500 Kortrijk
0488 57 01 26
luc@grow-lb.be

 

Certo certificaat door Federgon uitgereikt