Wij begeleiden je graag naar bewuste job- en loopbaan beslissingen

Over ons

GROW*lb bestaat sinds 2013. We richten ons op persoonlijke groei in het kader van het beroepsleven van mensen. Sinds 2016 heeft GROW*lb een erkend kwaliteitslabel.

In 2018 namen we ook outplacement op in onze dienstverlening. Ook daarvoor ontvingen we een kwaliteitslabel (Certo, Federgon).

Onze organisatie werd in 2020 beloond met het QFor-label, voor loopbaanbegeleiding, outplacement en coaching. Thomas Malfait startte in datzelfde jaar als loopbaancoach bij GROW*lb.

Loopbaancoach
Outplacementcoach
en coach leidinggevenden

Luc Bollies

“Na een lange carrière in nationale marketing en na internationale HR- en coaching-ervaring, startte ik met GROW*lb. Ik coach om jouw inzichten te verruimen op die domeinen die belangrijk zijn in een job, bij zoektocht naar een nieuwe job of wanneer je andere mensen aanstuurt.

Ik begeleid je graag om jouw potentieel ten volle in te zetten in een job die in lijn is met je persoonlijkheid, competenties, drijfveren en waarden.” 

‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik’ en ‘Wat motiveert me?’ zijn de vragen die als een rode draad door onze gesprekken lopen.”

Mensen die van perfectionistisch zijn, die signalen van burn-out vertonen, die hooggevoelig zijn, die zich willen heroriënteren op de arbeidsmarkt, die interne problemen op het werk willen aanpakken, balans werk-privé terug in evenwicht willen, zichzelf beter willen kennen, vinden in mij een gesprekspartner.

“Daarnaast begeleid ik je ook graag om de zaken aan te pakken die je hinderen om optimaal te functioneren als leidinggevende bij het aansturen van teams”

“Klanten vinden mij mijn aanpak resultaatgericht. Ik zorg ervoor dat je bij GROW*lb snel kan opstarten en dat je buiten stapt met een concreet plan.”

Loopbaancoach

Thomas Malfait

“Ik heb meer dan twintig jaar managementervaring, zowel in binnen- als buitenland. In mijn carrière werkte ik met hoog- en laaggeschoolden en  binnen diverse sectoren.”

“Mijn aanpak is heel hands-on en ik geef mijn coachees vertrouwen en zelfstandigheid, wat mijn coachings prikkelend en uitdagend maken.”

“Ik merk dat klanten mijn open communicatie en enthousiaste aanpak erg waarderen.”

Je kan Thomas Malfait contacteren via zijn website.

GROW*lb
Schaapsdreef 9
8500 Kortrijk
0488 57 01 26
luc@grow-lb.be

 

Certo certificaat door Federgon uitgereikt