We verruimen inzichten via Coaching zodat je de juiste oplossingen vindt

Leert mensen zelf oplossingen vinden op basis van de kennis die al in ze aanwezig is. Coaching daagt uit, stelt vragen, confronteert en ondersteunt. Coaching is maatwerk en geeft het best rendement op persoonlijke ontwikkeling. Coaching bekijkt de coachvraag vanuit verschillende invalshoeken. Dit verruimt je perspectief en zorgt zo voor nieuwe inzichten en kansen die zich aandienen. Zo kom je tot je eigen oplossingen. 

Voor wie? Voor leidinggevenden

Coaching laat medewerkers verder groeien op die specifieke domeinen in hun job die cruciaal zijn om succesvol te zijnIk coach leidinggevenden in hun rol om hun teams aan te sturen, te engageren, te motiveren, te inspireren en verder te ontwikkelen. Zowel voor leidinggevenden van alle niveau’s tot strategische functies zoals vb HR Business Partner.

Dankzij jarenlange nationale & internationale coaching opleiding en praktijk bij een multinationale onderneming heb ik een rijke ervaring opgebouwd.

Voor wie? Voor particulieren 

Mensen die vragen hebben gerelateerd aan hun werk. Mensen die geen beroep (meer) kunnen doen op loopbaancheques (werkloos of loopbaancheques reeds opgebruikt). Mensen die problemen ondervinden in hun job maar geen ondersteuning vinden bij hun werkgever/bedrijf. Toch willen ze er iets aan doen maar hoe?

 

Prijs

Coaching is maatwerk. De prijs wordt bepaald in verhouding tot het project, volume, termijn, locatie. Stuur gerust een mail naar luc@grow-lb.be voor een offerte met een korte omschrijving. We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u.

Locaties

Coaching Gent-Coaching Deinze-Coaching Waregem-Coaching Kortrijk-Coaching Ieper-Coaching Roeselare-Coaching Tielt-Coaching  Wevelgem-Coaching Diksmuide-Coaching Ronse